Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hjælp til ansøgning om begravelseshjælp

Jeg hjælper dig med at søge offentlig støtte

Ved dødsfald kan man ansøge om offentlig støtte til begravelse eller bisættelse. Denne økonomiske støtte kaldes begravelseshjælp og kan for mange være til stor hjælp. Det kan dog være en uoverskuelig proces at skulle indlede, når man i forvejen står midt i en stor sorg over tabet af en nær. Derfor hjælper jeg dig gerne med forløbet.

Ved Vissenbjerg og Aarup Begravelsesforretning kan jeg hjælpe dig med din ansøgning om begravelseshjælp, så du ikke selv skal bruge tid og energi på det. Min bedemandsforretning er beliggende i Vissenbjerg, og jeg kan derfor hjælpe dig, hvis du er bosat i en omkringliggende by, herunder Odense, Assens og Middelfart.

Begravelseshjælp til kiste, urne og blomster

Du kan ansøge om begravelseshjælp til både begravelse og bisættelse. Størrelsen på den økonomiske støtte afhænger af en række forskellige informationer, og jeg hjælper dig derfor med at udfylde en blanket med alle de nødvendige oplysninger.

Når du modtager begravelseshjælp fra det offentlige, kan du bruge pengene på at afholde den bisættelse eller begravelse du ønsker for den afdøde med eksempelvis kiste, urne eller blomster. I min bedemandsforretning hjælper jeg dig også gerne med at arrangere og afholde selve bisættelsen eller begravelsen.

Hvis du selv ønsker at gøre det nemt for dine nærmeste, så kan du også udfylde pjecen ”Min sidste vilje”, hvori du beskriver, hvordan du godt kunne tænke dig din egen bisættelse. Denne kan være utroligt hjælpsom for de efterladte, og jeg hjælper dig gerne med at udfylde den.

Ring eller skriv til mig for at ansøge om støtte

Ønsker du at ansøge om begravelseshjælp, så skal du være meget velkommen til at ringe eller skrive til mig. Så tager jeg over for dig og gennemfører ansøgningsprocessen på dine vegne.

Jeg ønsker i alle henseender at lette byrden for dig ved et dødsfald i din nærmeste familie eller vennekreds. Du kan derfor kontakte mig døgnet rundt alle ugens dage, hvis du har brug for at snakke med nogen, eller hvis du har spørgsmål.

Jeg står til rådighed

Jeg tager mig af alt det praktiske, så du kan tage dig af din familie og dit eget følelsesmæssige velvære.

Personlig ceremoni

Jeg har et tæt samarbejde for at skræddersy en ceremoni der afspejler den pårørende der er gået bort.

24/7 tilgængelighed

Jeg er tilgængelige 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, og jeg er altid parat til at hjælpe dig og din familie

Omfattende planlægning

Jeg tager mig af alt det praktiske, fra at ordne dødsattesten og koordinere med præster, kirker og kirkegårde.

Begravelsestjenester

Uanset om du ønsker en traditionel begravelse eller en mere moderne bisættelse, står jeg til rådighed

Rimelige og fleksible

Jeg mener, at alle fortjener en værdig afsked, uanset deres økonomiske situation, og jeg tilbyder rimelige priser

Kontakt mig hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal forholde dig til et dødsfald i din nærmeste familie eller vennekreds, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg kommer desuden også gerne hjem til dig, hvis du har mistet en, du har nær, eller hvis du selv ønsker at forberede din egen begravelse med udfyldelse af pjecen ”Min sidste vilje”.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Om firmaet

Vissenbjerg & Aarup 

Begravelsesforretning

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 21 48 61

E-mail: rossa@mail.dk

Find vej

Nyvej 8, 5492 Vissenbjerg

Klik her for rutevejledning