Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi håndterer dødsfald professionelt og med den respekt, der skal vises både efterladte og afdøde

Tlf.: 40 21 48 61

Borgerlig begravelse

En begravelse eller bisættelse uden medvirken af præst, anvendes for det meste, hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken. Det kan dog forekomme at medlemmer af folkekirken ikke ønsker en kirkelig højtidelighed.

Der er ikke noget fast ritiual ved en borgerlig begravelse. men der bliver som oftest holdt en form for højtidelighed, som aftales individuelt med familien, så at afskeden kommer til at foregå efter afdødes ønsker og i afdødes ånd.

Måske har afdøde haft en række personlige ønsker til højtideligheden, måske er der specielle religiøse ritualer, der skal overholdes eller måske skal begravelsen foregå et sted, der stiller særlige krav til højtideligheden.

Højtideligheden kan indeholde:

  • Musik & fællessang
  • Personlig tale
  • Oplæsning af breve fra familie og venner
  • Digte
  • Stilhed

Der er mange muligheder for at gøre en sådan højtidelighed både smuk og personlig.

Højtideligheden

​En begravelseshøjtidelighed kan foregå på mange forskellige måder, og indholdet aftales fuldstændig individuelt med familien og kan foregå fuldstændig efter deres og afdødes ønsker.

Hvor?

​Begravelsehandlingen skal foregå etisk korrekt og sømmeligt,

men jeg syntes at det sagtens kan foregå i afdødes hjem eller have, udendørs på stranden, på kirkegården eller i det nærliggende forsamlingshus.

Som oftest foregår det fra kirkegårdenes kapeller men der er også muligheder for afholdelse af højtideligheder i sygehuskappellerne i Assens, Svendborg, Fredericia og Odense.

Uanset hvilke ønsker afdøde og efterladte har til højtideligheden, står Vissenbjerg & Aarup Begravelsesforretning til rådighed med hjælp og vejledning, så det kommer til at foregå i den helt rette ånd.

Tag stilling til din egen død og begravelse - skriv dine ønsker ned i folderen "Min sidste vilje"

​Firmainformation

Vissenbjerg & Aarup

Begravelsesforretning​

CVR: 25401271

Adresse

Nyvej 8
5492 Vissenbjerg

Find vej med Google map

Kontakt

Tlf.: 40 21 48 61

E-mail: rossa@mail.dk

Persondatapolitik: læs her